Wow Emas Sejarah

Penjualan emas di World of Warcraft (atau WoW Gold, yang lebih cepat untuk mengatakan) mulai segera setelah perlawanan dikeluarkan. Di sini, kami di http://www.wowgoldmy.com/ akan memberikan ringkasan tentang apa yang berlaku dalam pasaran sejak. Selama tahun pertama permainan, penjualan tersebut amalan umum kerana agak mudah untuk menimbun emas dan itu cepat dan tidak menyakitkan untuk memindahkan emas untuk pemain lain melalui sistem pos dalam permainan. penternakan Big emas wow, atau sweatshop seperti yang juga disebut, mulai muncul di berbagai negara di Asia, tetapi terutama di China. Dalam sebuah ladang emas wow, beberapa lusin orang muda bermain World of Warcraft kerana alasan hanya penimbunan emas. Mereka melakukan ini untuk gaji sebagai sedikit sebagai $ 0,50 per jam. Banyak pengusaha dari Barat juga pindah ke negara-negara Asia yang berbeza dalam rangka menguruskan minim dan untuk menjual emas ke harga yang berkali-kali lebih tinggi dari yang dikira biayanya untuk "menghasilkan" itu.

The Giants Emas WoW

Kedai wow emas terbesar adalah untuk IgE masa yang lama. Situs ini dibuat wang besar dan CEO syarikat terkenal untuk bepergian dalam sebuah jet peribadi – bahkan setelah Blizzard mulai mencegah wow IgE's penjualan emas. Blizzard berlari disasarkan tindakan terhadap IgE dan berjaya mengusir sebahagian besar akaun mereka dan pelanggan dari World of Warcraft. perniagaan mula gagal tetapi syarikat masih menghabiskan banyak wang (pada hal-hal seperti jet peribadi). IgE ini dibuat muflis dan sekarang dimiliki dan dikendalikan oleh orang yang berbeza.

IgE juga mempunyai sistem afiliasi yang baik yang membolehkan anda membuat wang dengan mengesyorkan perkhidmatan mereka. Kami di http://www.wowgoldmy.com/ saat ini menggunakan dan mengesyorkan sistem ini. Total penjualan emas WoW, bagaimanapun, terus menurun dan memberikan emas untuk pelanggan sekarang memakan lebih banyak masa kerana anda harus bertemu di dalam permainan. Para penjual kini dipaksa untuk mempunyai pasukan-pasukan besar pekerja yang sedang online setiap saat untuk menguruskan penghantaran melalui sistem live chat. Ini, dalam kombinasi dengan fakta bahawa baik pembeli dan penjual bisa dilarang oleh Blizzard yang membuat orang kurang tertarik untuk membeli emas wow.

Kami akan segera posting artikel lagi tentang IgE pada http://www.wowgoldmy.com/ – Sejarahnya akan membantu anda memahami banyak isu yang terlibat dalam jualan emas WoW. Banyak pembeli merasa ditinggalkan kerana mereka tidak boleh melaporkan penipuan ke Blizzard (pemain yang contact Blizzard untuk mengeluh tentang scam wow emas hanya akan dirinya dilarang karena dilarang untuk membeli emas wow) tetapi sebenarnya adalah mungkin bagi pembeli untuk mendapatkan wang mereka kembali dalam hal non-delivery. Kami juga akan menulis lebih banyak tentang hal ini nanti.

Inilah mengapa penting bagi anda sebagai pelanggan memilih untuk membeli dari seorang penjual emas wow yang handal dan telah terlibat dalam perniagaan masa yang lama. Dengan demikian, anda boleh yakin bahawa anda mendapatkan emas anda dengan cepat tanpa harus Blizzard ban. Para penjual yang kami cadangkan pada http://www.wowgoldmy.com/ semua selamat untuk digunakan.